News Flash:

Mamaliga cu branza si slanina

20 Octombrie 2011
3761 Vizualizari | 0 Comentarii
Mamaliga cu branza si slanina
Ingrediente: 150 g slanina afumata branza de oaie sau burduf smantana faina de porumb sare Mod de preparare: Mai intai se pune la fiert apa cu sare. Cand incepe sa fiarba se pune incet, in ploaie, faina de malai si se amesteca continuu, sa nu faca cocoloase. Mamaliga trebuie sa fie mai moale. Intr-o tigaie se topeste slanina afumata taiata cubulete mici. Intr-un vas se pune un strat de mamaliguta, se stropeste cu putina untura topita si jumarute de la slanina, se presara branza din belsug, iar apoi se pun alt strat de mamaliguta. Se pune tot asa pana se termina ultimul strat cu mamaliga. Se da la cuptor pentru 20-30 minute. Se scoate, se portioneaza in farfuri si se serveste cu smantana. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bureti smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1201 viz    0 com
1416 viz    0 com
1214 viz    0 com
3358 viz    0 com
1169 viz    0 com
1667 viz    0 com
1152 viz    0 com
2427 viz    0 com
2873 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1566 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018785 (s)