News Flash:

Mamaliga cu branza si slanina

20 Octombrie 2011
3045 Vizualizari | 0 Comentarii
Mamaliga cu branza si slanina
Ingrediente: 150 g slanina afumata branza de oaie sau burduf smantana faina de porumb sare Mod de preparare: Mai intai se pune la fiert apa cu sare. Cand incepe sa fiarba se pune incet, in ploaie, faina de malai si se amesteca continuu, sa nu faca cocoloase. Mamaliga trebuie sa fie mai moale. Intr-o tigaie se topeste slanina afumata taiata cubulete mici. Intr-un vas se pune un strat de mamaliguta, se stropeste cu putina untura topita si jumarute de la slanina, se presara branza din belsug, iar apoi se pun alt strat de mamaliguta. Se pune tot asa pana se termina ultimul strat cu mamaliga. Se da la cuptor pentru 20-30 minute. Se scoate, se portioneaza in farfuri si se serveste cu smantana. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

bureti smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1019 viz    0 com
1288 viz    0 com
1128 viz    0 com
3211 viz    0 com
1051 viz    0 com
1546 viz    0 com
1038 viz    0 com
2274 viz    0 com
2742 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1081 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011062 (s)