News Flash:

Mamaliga cu branza si dovlecei

31 Octombrie 2012
2708 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

dovlecei
marar
branza rasa
sare
piper
ulei pentru prajit

Mod de preparare:


Dovleceii se spala temeinic si se taie in rondele cu o grosime de 1 cm. Se sareaza, pipereaza si se lasa intr-un castron, sa elimine apa. Stergem cu un prosop de hartie absorbanta fiecare felie de dovlecel, apoi se rumesc pe gratar, pe ambele parti. Se incepe apoi montarea turnuletelor turnuletele: o felie dovlecel, branza rasa, marar tocat, iarasi dovlecel, iarasi branza si tot asa. In varf ornam cu ceva colorat: morcov, rosie sau chiar marar.
Acest preparat este bun atat cald cat si rece si se poate servi cu mujdei de usturoi sau salata de vara (rosii, castraveti, ceapa, ardei).

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecei marar branza sare piper ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

8173 viz    0 com
3235 viz    0 com
2956 viz    0 com
1463 viz    0 com
12285 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1613 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014308 (s)