News Flash:

Mamaliga cu ardei si parmezan

23 Martie 2012
3231 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (+0.0011)
USD: 4.2560 RON (-0.0195)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Mamaliga cu ardei si parmezan
Ingrediente:

170 g malai
150 g ardei taiati cubulete
500 ml apa
625 ml supa de pui
40 g parmezan dat prin razatoare
20 g unt

Mod de preparare:

Prima data calim in jur de 5 minute ardeiul, dupa care punem la fiert supa de pui si apa. Treptat adaugam malaiul si mestecam in mod constant, pentru a nu se forma cocoloase. Dupa aceea reducem focul la minim. Cand se ingroase mamaliga punem untul, parmezanul si trei sferturi din ardei. Amestecam bine si apoi o rasturnam pe un platou. Se serveste cu ardeiul ramas presarat pe deasupra.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

malai ardei apa parmezan unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019206 (s)