News Flash:

Mamaliga coapta cu praz si paprika

28 Iunie 2016
1421 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

240 gr faina de porumb
40 gr faina de grau
10 gr praf de copt
4 oua medii
280 gr iaurt
150 ml ulei de gatit
putina sare
100 gr praz tocat marunt
100 g paprika

Mod de preparare:

1. Amesteca faina de grau cu cea de porumb si cu praful de copt.
2. Bate ouale cu iaurtul, uleiul si sarea.
3. Pune prazul si paprika in mixul cu faina. Omogenizeaza.
4. Incorporeaza compozitia cu oua in cea cu faina. Amesteca foarte bine, ca sa nu se formeze cocoloase.
5. Pune compozitia intr-o tava cu pereti mai inalti, unsa cu putin unt.
6. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru vreo 30 de minute sau pana cand a prins o culoare rumena.
7. Scoate tava, las-o putin sa se raceasca, dupa care rastoarn-o usor pe un platou. Daca nu se desprinde, baga varful cutitului.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

reteta mamaliga mamaliga cuptor mamaliga coapta mamaliga praz
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

12287 viz    0 com
1574 viz    0 com
1288 viz    0 com
887 viz    0 com
1867 viz    0 com
1699 viz    0 com
2256 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1387 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013482 (s)