News Flash:

Mama, ce bune ies! Sa faci si tu neaparat - Vinete cu branza la cuptor

19 Iulie 2017
651 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7601 RON (-0.0011)
USD: 4.2518 RON (-0.0042)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Vinetele sunt la mare cautare in aceasta perioada. Poti prepara din ele celebra salata de vinete sau musaca greceasca. O alta reteta la fel de apetisanta sunt vinetele cu branza, la cuptor.

Ingrediente:

2 vinete
200 g faina
400 g pesmet
4 oua
usturoi
condimente, dupa gust
70 ml lapte
100 ml ulei
450 g branza sau mozzarella
700 ml suc de rosii
busuioc
sare
piper

Citeste si Aceasta este super reteta de vinete a bunicii! Ingredientul secret face tot gustul! Vezi care este acesta! O recomand cu cea mai mare incredere!

Mod de preparare:

Tai capetele la vinete, le feliezi si le sarezi. Le lasi 10-15 minute, apoi le stergi cu prosoape de hartie.
Incingi uleiul si pui intr-o farfurie faina, iar in alta pesmetul, pe care le asezonezi cu sare si piper. Bati ouale cu laptele. Treci feliile de vinete prin faina, ou si apoi prin pesmet si le calesti cate 2 minute pe fiecare parte. Le scoti pe prosoape de hartie pentru a se absorbi excesul de ulei.
Pui un strat de sos de rosii intr-o tava dreptunghiulara, un strat de vinete, din nou sos, branza rasa, vinete, sos si branza. Presari busuioc tocat si dai tava la cuptor aproximativ 30 de minute.

preluat de pe click pofta buna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina pesmet condimente lapte mozzarella vinete busuioc tocat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1679 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019933 (s)