News Flash:

Maltagliate cu creveti si dovlecei

23 Noiembrie 2011
1159 Vizualizari | 0 Comentarii
Maltagliate cu creveti si dovlecei
Ingrediente: maltagliate fructe de mare (creveti) 2 rosii 1-2 dovlecei un catel usturoi patrunjel ulei un pahar vin alb Mod de preparare: Pastele se taie in mod neuniform . Se pun intr-o tigaie usturoi, ulei si patrunjel tocate marunt, la foc moderat, se adauga crevetii, iar dupa putin timp dovlecelul taiat rondele. Se calesc 1-2 minute, iar apoi se pun si rosiile. Se mentin pe foc pana incep sa lase apa, dupa care se adauga vinul alb. Cand acesta s-a evaporat, se ia de pe foc si se pun pastele in apa fiarta cu sare, se scurge tinand deoparte apa in care au fiert pastele si se amesteca in tigaie. La sfirsit se presara patrunjel tocat marunt. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste ovaz usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1429 viz    0 com
862 viz    0 com
893 viz    0 com
848 viz    0 com
1268 viz    0 com
1095 viz    0 com
2589 viz    0 com
2409 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1742 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012923 (s)