News Flash:

Maioneza taiata. Cum o refaci. Trucul secret al bucatarilor!

9 Iulie 2019
1007 Vizualizari | 0 Comentarii

Daca ai taiat maioneza, nu face greseala sa o arunci si sa te apuci de alta. Trebuie sa stii aceste trucuri. Te vor salva. Un truc rapid pentru a repara maioneza taiata este sa adaugi peste compozitie doua linguri de apa fierbinte, apoi sa amesteci usor. Adauga prima lingura de apa clocotita si amesteca, iar daca ingredientele nu s-au omogenizat, abia apoi pune-o si pe a doua.

Maioneza taiata poate fi salvata si prin adaugarea unui galbenus de ou, insa trebuie sa ai mare grija la cum il incorporezi in compozitie.  Sa fie la temperatura camerei.

Un praf de sare poate salva o maioneza taiata, insa fii cu bagare de seama si gusta inainte preparatul. Maioneza taiata. Cum o refaci. Trucul secret al bucatarilor! Daca maioneza este prea subtire, poti incerca sa ii redai consistenta folosind inca o lingura de mustar. Ai grija insa ca mustarul sa fie la temperatura camerei.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

maioneza taiata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1614 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013841 (s)