News Flash:

Maioneza fara ulei - Gata in 4 minute

22 Septembrie 2016
8694 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 galbenus crud
1 galbenus ou fiert tare
4-5 linguri branza de vaci
1 lingura mustar simplu
sare dupa gust

Mod de preparare:

1. Mixeaza mustarul cu galbenusurile la viteza mare.
2. Dupa ce s-au omogenizat, pune branza de vaci, treptat. Redu viteza, iar dupa ce s-au amestecat cat de cat, mareste-o.
3. Potriveste de gust. Mai mixeaza maxim un minut.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

maioneza ulei retete maioneza maioneza colesterol
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1519 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023208 (s)