News Flash:

Mai usor nici ca se putea - Cum sa faci supa de sfecla rosie

21 Aprilie 2017
3284 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 sfecle rosii, taiate cubulete
1 morcov mare, taiat bucati
4 cani de apa
1/2 cana ceapa tocata
1/4 cana coriandru proaspat
2 catei de usturoi
3 linguri de fulgi de nuca de cocos
1/2 lingura ulei de cocos
1/2 lingurita sare
1/4 lingurita piper

Mod de preparare:

Pune apa intr-o oala la fiert si adauga, pe rand, toate legumele si mirodeniile. Lasa-le sa fiarba in jur de 25-30 minute, acoperite cu un capac, pana cand sfecla se inmoaie. Transfera totul intr-un blender si mixeaza ingredientele. Subtiaza piureul cu zeama in care au fiert legumele.

sursa: acasa

sfecle rosii coriandru sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1657 (s) | 35 queries | Mysql time :0.018633 (s)