News Flash:

Madeleine cu iaurt

10 Noiembrie 2011
3517 Vizualizari | 0 Comentarii
Madeleine cu iaurt
Ingrediente: 2 borcanele iaurt de fructe 5 borcanele de faina 4 oua 2 borcanele si jumatate de zahar vanilie 1 praf de copt 1 borcanel si jumatate de ulei Mod de preparare: Ouale se amesteca cu iaurt, ulei turnat cate putin, zahar, praful de copt stins, vanilia, iar la urma cu faina. Compozitia se toarna in forme si se da la cuptor 10-15 minute, depinde de cuptor. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

file halibut faina oua rom bors ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3932 viz    0 com
974 viz    0 com
1746 viz    0 com
2226 viz    0 com
1024 viz    0 com
3814 viz    0 com
3266 viz    0 com
1750 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1319 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012214 (s)