News Flash:

Madeleine cu iaurt

10 Noiembrie 2011
3646 Vizualizari | 0 Comentarii
Madeleine cu iaurt
Ingrediente: 2 borcanele iaurt de fructe 5 borcanele de faina 4 oua 2 borcanele si jumatate de zahar vanilie 1 praf de copt 1 borcanel si jumatate de ulei Mod de preparare: Ouale se amesteca cu iaurt, ulei turnat cate putin, zahar, praful de copt stins, vanilia, iar la urma cu faina. Compozitia se toarna in forme si se da la cuptor 10-15 minute, depinde de cuptor. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

file halibut faina oua rom bors ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4149 viz    0 com
1068 viz    0 com
1884 viz    0 com
2339 viz    0 com
1125 viz    0 com
4013 viz    0 com
3433 viz    0 com
1862 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1567 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018982 (s)