News Flash:

Madeleine cu iaurt

10 Noiembrie 2011
3615 Vizualizari | 0 Comentarii
Madeleine cu iaurt
Ingrediente: 2 borcanele iaurt de fructe 5 borcanele de faina 4 oua 2 borcanele si jumatate de zahar vanilie 1 praf de copt 1 borcanel si jumatate de ulei Mod de preparare: Ouale se amesteca cu iaurt, ulei turnat cate putin, zahar, praful de copt stins, vanilia, iar la urma cu faina. Compozitia se toarna in forme si se da la cuptor 10-15 minute, depinde de cuptor. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

file halibut faina oua rom bors ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4090 viz    0 com
1033 viz    0 com
1839 viz    0 com
2307 viz    0 com
1089 viz    0 com
3956 viz    0 com
3391 viz    0 com
1825 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1461 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013864 (s)