News Flash:

Macrou umplut cu legume

14 Aprilie 2011
1104 Vizualizari | 0 Comentarii
Macrou umplut cu legume
Ingrediente: - 5 bucati macrou - legume: 2 fire de praz (ceapa) - 1 catel de usturoi - 1 morcov mic - 3 lingurite de bulion - condimente: sare, piper, rozmarin, cimbru, boia dulce, condimente pentru peste - ulei Mod de preparare: Pestele curatat, spalat si bine uscat (sters cu un servetel din hartie) se presara cu sare si se lasa cam o ora. Intre timp se curata, se toaca, si se condimenteaza legumele cu care vom umple pestele. Intr-un vas se intinde o folie de aluminiu, cu marginile ridicate peste gura vasului. Se unge folia si pestele cu ulei, se presara condimentele pe ambele parti (si interior) si se umple pestele cu legumele amestecate cu bulionul. Se acopera cu alta folie si se ruleaza bine marginile in interior. Punem la cuptor pentru cca 30 de minute, dupa care scoatem folia de deasupra si mai lasam la rumenit pentru alte 10 minute. Se serveste alaturi de garnitura de cartofi natur, orez condimentat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

drob soia
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1993 viz    0 com
1058 viz    0 com
1262 viz    0 com
2315 viz    0 com
2577 viz    0 com
4880 viz    0 com
1239 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1622 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019111 (s)