News Flash:

Macrou marinat

13 Septembrie 2013
1968 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr trunchi macrou
10-15 boabe piper negru
1/4 cana ulei
1 ceapa
1 lamaie
1-2 foi dafin
1 lingurita sare
1/2 cana otet
4 cani apa

Mod de preparare:

Se curata macroul, se spala si se taie rondele. Intr-o cratita se pune o ceapa taiata fideluta. Peste ceapa se asaza pestele, piperul si foile de dafin. Se pune un sfert de cana ulei, o jumatate cana otet si o  lingurita sare. Peste ele adaugam 4 cani apa si dam la foc mare 10 minute. Apoi reducem focul si lasam la fiert 2 ore. Nu se acopera in timpul fierberii! Se serveste cu felii de lamaie.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete macrou macrou marinat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1323 viz    0 com
1851 viz    1 com
2673 viz    0 com
1304 viz    0 com
2401 viz    0 com
2258 viz    0 com
1612 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1402 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017319 (s)