News Flash:

Macrou la cuptor

19 Septembrie 2013
1305 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 kg macrou
8 catei usturoi
2 cepe rosii
suc de rosii sau ketchup
sare
piper
vegeta sau alte condimente
ulei
unt sau margarina
foi de dafin
lamaie

Mod de preparare:

Pestele curatat si spalat se unge cu grasime pe interior si exterior si se pune cate o foaie de dafin in fiecare peste. Ceapa rosie se toaca marunt, usturoiul se preseaza, se pun intr-un castron impreuna cu Ketchup si condimente. Se amesteca toate acestea si se umplu pestii – cam 2 lingurite pline in burta fiecaruia. Fiecare peste se pune pe o bucata de folie de aluminiu, se ruleaza si se pun in tava unul langa altul. Se coc in cuptorul preincalzit la 200°C (sau pe gratar) timp de 30 minute; eu in cuptor ultimele 10 minute am dat pe grill. Se servesc cu mamaliguta si lamaie.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1917 viz    0 com
1273 viz    0 com
1798 viz    1 com
2638 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1741 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014038 (s)