News Flash:

Macrou cu usturoi la cuptor

23 Octombrie 2013
4523 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 kg de macrou
500 ml suc de rosii
patrunjel
2 ardei kapia rosii
3 linguri de ulei de masline
1 capatana de usturoi
sare
piper
lamaie

Mod de preparare:


Pestele se curata foarte bine de intestine si resturi. Indepartam capatanile. Se spala in exterior cat si in interior cu apa rece.
Pestele uscat se sareaza, se pipereaza si se pune la prajit in ulei incins. Scoatem macroul, prajit pe ambele parti, pe servetele de hartie sa absoarba surplusul de ulei. Ungem cu putin ulei de masline o tava si asezam pestii in ea. Turnam peste ei sosul format din suc de rosii, sare, piper,o ceasca de apa, ardei kapia taiat foarte mic, usturoiul curatat si zdrobit + 2 linguri de ulei de masline. Dam tava la cuptor incins pentru 20-25 de minute,la foc mediu. Presaram verdeata si servim cu felii de lamaie.

sursa: apropo
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

959 viz    0 com
1704 viz    0 com
1545 viz    0 com
1274 viz    0 com
1535 viz    0 com
1625 viz    0 com
2287 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1504 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013968 (s)