News Flash:

Macrou cu sos de rosii si morcov

11 Mai 2012
3577 Vizualizari | 0 Comentarii
Macrou cu sos de rosii si morcov
Ingrediente:

1 peste (macrou)
100 ml sos de rosii
1 ceapa mica
1 morcov
1 ardei

Mod de preparare:

Pestele curatat si spalat bine se curata legumele,se taie marunt si se pun la calit toate; se adauga sosul de rosii, sare, piper.
Se pune si pestele si se lasa la foc mic, nu se amesteca in tigaie, se scutura (altfel se sfarama pestele) este gata cam in 20-30 minute. La final se presara marar proaspat.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

peste macrou ceapa morcov ardei marar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2250 viz    0 com
3614 viz    0 com
2993 viz    0 com
1750 viz    0 com
3952 viz    0 com
2036 viz    0 com
2234 viz    0 com
2966 viz    0 com
1516 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1429 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013113 (s)