News Flash:

Macrou cu sos de rosii si morcov

11 Mai 2012
3672 Vizualizari | 0 Comentarii
Macrou cu sos de rosii si morcov
Ingrediente:

1 peste (macrou)
100 ml sos de rosii
1 ceapa mica
1 morcov
1 ardei

Mod de preparare:

Pestele curatat si spalat bine se curata legumele,se taie marunt si se pun la calit toate; se adauga sosul de rosii, sare, piper.
Se pune si pestele si se lasa la foc mic, nu se amesteca in tigaie, se scutura (altfel se sfarama pestele) este gata cam in 20-30 minute. La final se presara marar proaspat.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

peste macrou ceapa morcov ardei marar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2307 viz    0 com
3681 viz    0 com
3034 viz    0 com
1788 viz    0 com
4019 viz    0 com
2088 viz    0 com
2275 viz    0 com
3039 viz    0 com
1566 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1373 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013145 (s)