News Flash:

Macrou cu sos de rosii si morcov

11 Mai 2012
3522 Vizualizari | 0 Comentarii
Macrou cu sos de rosii si morcov
Ingrediente:

1 peste (macrou)
100 ml sos de rosii
1 ceapa mica
1 morcov
1 ardei

Mod de preparare:

Pestele curatat si spalat bine se curata legumele,se taie marunt si se pun la calit toate; se adauga sosul de rosii, sare, piper.
Se pune si pestele si se lasa la foc mic, nu se amesteca in tigaie, se scutura (altfel se sfarama pestele) este gata cam in 20-30 minute. La final se presara marar proaspat.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

peste macrou ceapa morcov ardei marar
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2182 viz    0 com
3554 viz    0 com
2951 viz    0 com
1703 viz    0 com
3892 viz    0 com
1976 viz    0 com
2185 viz    0 com
2911 viz    0 com
1467 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1561 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024512 (s)