News Flash:

Macrou cu sos

26 Februarie 2013
2956 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 pesti macrou
1 catel de usturoi
1 lingurita de ghimbir
1 lingurita de coaja de lamaie
sare
 
Pentru sos:

2 linguri sos de soia
2 linguri zeama de lamaie
2 linguri ulei de masline
1 lingurita ghimbir ras
1 lingurita de miere
1 lingura marar tocat
1 lingurita chilli
1 lingura patrunjel tocat
coaja de la o lamaie
1 fir de ceapa verde
1 catel de usturoi ras

Mod de preparare:

Curata bine pestele si scoate-i cu atentie oasele. Amesteca ustoriul cu ghimbirul ras, coaja de lamaie si sare si pune amestecul peste peste. Unge tigaia cu ulei si frige pestele pe ambele parti. Pentru sos, pune toate ingredientele intr-un bol si amesteca-le. Fileul de macrou cu sos asiatic se poate servi cu garnitura de orez fiert.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pesti macrou ghimbir sare sos ghimbir ras miere marar tocat chilli
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1639 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018802 (s)