News Flash:

Macrou afumat

21 Octombrie 2011
2038 Vizualizari | 0 Comentarii
Macrou afumat
Ingrediente: 26 buc. macrou congelat ulei sare fina Mod de preparare: Pestele se tine putin la decongelat, se taie capetele, se curata si se spala foarte bine. Apoi se leaga fiecare pestisor in parte de codita, se presara sare dupa gust pe toate partile cat si in interior. Se tin agatati la rece pe balcon sau afara o noapte, dupa care se afuma (aproximativ 8 ore la foc mic). Dupa afumare se lasa o noapte afara, iar apoi se ung cu putin ulei si sem impacheteaza in folie pentru alimente ca sa nu se usuce. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

drob bucataria internationala retete vegetariene ulei
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3395 viz    0 com
1098 viz    0 com
1361 viz    0 com
1175 viz    0 com
3288 viz    0 com
1106 viz    0 com
1604 viz    0 com
1100 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1394 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013555 (s)