News Flash:

Macrou afumat

21 Octombrie 2011
2086 Vizualizari | 0 Comentarii
Macrou afumat
Ingrediente: 26 buc. macrou congelat ulei sare fina Mod de preparare: Pestele se tine putin la decongelat, se taie capetele, se curata si se spala foarte bine. Apoi se leaga fiecare pestisor in parte de codita, se presara sare dupa gust pe toate partile cat si in interior. Se tin agatati la rece pe balcon sau afara o noapte, dupa care se afuma (aproximativ 8 ore la foc mic). Dupa afumare se lasa o noapte afara, iar apoi se ung cu putin ulei si sem impacheteaza in folie pentru alimente ca sa nu se usuce. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

drob bucataria internationala retete vegetariene ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3685 viz    0 com
1184 viz    0 com
1406 viz    0 com
1202 viz    0 com
3338 viz    0 com
1157 viz    0 com
1653 viz    0 com
1146 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1508 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019182 (s)