News Flash:

Macaroane la tava cu sunca

21 Octombrie 2011
2051 Vizualizari | 0 Comentarii
Macaroane la tava cu sunca
Ingrediente: 300 g macaroane 200 g sunca 150 g cascaval 3 oua 150 g smantana ulei pesmet piper sare Mod de preparare: Se pun macaroanele la fiert intr-o oala cu apa cu sare si 1 lingura de ulei (sa nu se lege intre ele). Dupa ce au fiert se strecoara si se lasa la scurs. Intre timp se bat ouale cu sare si piper. Se taie cuburi mici sunca si cascavalul. O tava yena se unge cu ulei si se tapeteaza cu pesmet, se pun pastele fierte, sunca si cascavalul taiate, iar deasupra se toarna ouale batute cu smantana. Se da la cuptor cam 30 de minute. Deasupra se pot pune cateva feliute de kaizer sau sunca afumata, taiata felii foarte subtiri pentru a nu usca pastele. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Video


paste carnati cascaval smantana oua pesmet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1438 viz    0 com
1416 viz    0 com
2792 viz    0 com
5831 viz    0 com
4394 viz    0 com
3893 viz    0 com
923 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1698 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014250 (s)