News Flash:

Macaroane la tava cu sunca

21 Octombrie 2011
1997 Vizualizari | 0 Comentarii
Macaroane la tava cu sunca
Ingrediente: 300 g macaroane 200 g sunca 150 g cascaval 3 oua 150 g smantana ulei pesmet piper sare Mod de preparare: Se pun macaroanele la fiert intr-o oala cu apa cu sare si 1 lingura de ulei (sa nu se lege intre ele). Dupa ce au fiert se strecoara si se lasa la scurs. Intre timp se bat ouale cu sare si piper. Se taie cuburi mici sunca si cascavalul. O tava yena se unge cu ulei si se tapeteaza cu pesmet, se pun pastele fierte, sunca si cascavalul taiate, iar deasupra se toarna ouale batute cu smantana. Se da la cuptor cam 30 de minute. Deasupra se pot pune cateva feliute de kaizer sau sunca afumata, taiata felii foarte subtiri pentru a nu usca pastele. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Video


paste carnati cascaval smantana oua pesmet
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1399 viz    0 com
1385 viz    0 com
2738 viz    0 com
5424 viz    0 com
4214 viz    0 com
3744 viz    0 com
886 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1687 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017177 (s)