News Flash:

Macaroane la cuptor cu ton

24 Mai 2012
5862 Vizualizari | 0 Comentarii
Macaroane la cuptor cu ton
Ingrediente:

300 g macaroane
425 g ton in ulei
40 g unt
2 linguri faina
200 g branza data prin razatoare
2 linguri lapte

Mod de preparare:


Se incinge cuptorul la 220 grade. Ungem un vas iena. Intr-o craticioara punem la fiert pastele in apa cu sare, se scurg, pastrand 60 ml din apa in care au fiert pastele. Topim untul intr-o craticioara si adaugam faina. Amestecam timp de un minut dupa care indepartam vasul de pe foc. Incorporam treptat laptele si punem din nou vasul pe foc. Amestecam timp de 4 minute si il indepartam iar de pe foc. Adaugam 50 g de branza. Amestecam sosul cu pastele fierte, tonul si apa in care au fiert pastele. Punem amestecul in vasul pregatit si presaram pe deasupra branza ramasa. Bagam vasul la cuptor timp de 15 minute, pana cand se topeste branza si capata o culoare aurie.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

macaroane unt faina branza lapte vas iena craticioara cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1725 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015177 (s)