News Flash:

Macaroane gratinate

17 August 2011
1273 Vizualizari | 0 Comentarii
Macaroane gratinate
Ingrediente: 400-500 g macaroane cu oua sau spaghete 1 cescuta lapte 1 lingurita faina 100 g unt 1 galbenus 2 linguri smantana 3 linguri svaiter ras pesmet sare Mod de preparare: Macaroanele se fierb intr-un vas descoperit cca 20 minute si se scurg. Dupa aceea se prepara un sos. Din unt, faina si lapte se face un sos alb, care se amesteca cu galbenusurile si smantana, batand cu telul pana se omogenizeaza bine. Apoi se amesteca cu macaroanele fierbinti. Se asaza intr-o tava unsa cu unt, presarata cu pesmet si se pun in cuptor sa se gratineze. Cu 10 minute inainte de a fi gata, se presara cu svaiter ras. Se servesc fierbinti. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie:
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

bucataria internationala retete vegetariene svaiter mazare lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4643 viz    0 com
1134 viz    0 com
1208 viz    0 com
1628 viz    0 com
1170 viz    0 com
2334 viz    0 com
1056 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1467 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020994 (s)