News Flash:

Macaroane cu usturoi si sos de iaurt

19 Octombrie 2011
1142 Vizualizari | 0 Comentarii
Macaroane cu usturoi si sos de iaurt
Ingrediente: 500 g macaroane fusilli 1/2 kg carne de vita tocata 1 capatana de usturoi 1 kg iaurt integral 1 lingurita condiment mixt macinat 4 linguri ulei de masline 2 linguri de ulei de floarea-soarelui piper proaspat macinat sare Mod de preparare: Macaroanele se fierb in apa cu ulei si sare 20 de minute. Carnea se sareaza, se condimenteaza si se prajeste in uleiul de masline in jur de 10 minute. Intr-un bol se pune iaurtul, se potriveste de sare si piper si se adauga usturoiul trecut prin presa de usturoi. Se amesteca bine si se adauga carnea. Intr-un vas pentru cuptor termorezistent se pun macaroanele si se adauga sosul de iaurt cu usturoi. Se amesteca bine si se dau la cuptorul preincalzit la 220 de grade pentru 15-20 de minute sau pana s-au rumenit deasupra. Se servesc calde. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

iaurt integral paste nucsoara condiment mixt turta
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1557 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016802 (s)