News Flash:

Macaroane cu ton si branza

4 Iulie 2012
4002 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g macaroane
425 g ton in ulei
300 g branza data prin razatoare
40 g faina
2 linguri margarina
1 catel de usturoi zdrobit
375 ml lapte
1 cescuta cu mazare congelata

Mod de preparare:

Mai intai se unge cu unt un vas yena si se incinge cuptorul. Apoi se fierb macaroanele conform instructiunilor de pe ambalaj. intr-o oala punem margarina la topit la foc mediu. Se pun usturoiul si faina si se mixeaza pana cand incepe sa faca bule. Se ia de pe foc vasul si se incorporeaza treptat laptele. Punem din nou vasul pe foc si lasam sa fiarba timp de 5 minute, pana cand se ingroasa sosul. Se adauga mazarea, tonul si 200 g branza. Amestecam pana cand branza se topeste. Adaugam macaroanele si amestecam. Transeferam macaroanele in vasul de iena si presaram pe deasupra branza ramasa. Se da la cuptor cateva minute, pana cand prinde o crusta aurie.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

macaroane branza faina margarina usturoi lapte mazare vas yena ambalaj
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1916 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017066 (s)