News Flash:

Macaroane cu sunca si sos pesto

16 Ianuarie 2012
2983 Vizualizari | 0 Comentarii
Macaroane cu sunca si sos pesto
Ingrediente:

200 gr macaroane fierte
felii de sunca (puteti pune ce cantitate doriti, 100-200 gr)
sos pesto
o cutie de rosii taiate in sos de rosii
cascaval afumat razuit
verdeata pentru decor
piper
sare

Mod de preparare:


Se fierb macaroanele, iar in alta tigaie se caleste sunculita intr-o lingura de ulei masline, se adauga apoi 2 linguri de sos pesto si sosul de rosii. Se fierbe putin, si se pun macaroanele deja fierte si scurse de apa lor. Deasupra se presara cascaval razuit si verdeata. Din cantitatile de mai sus rezulta doua portii.
Macaroane cu sunca si sos pesto din imagine au fost pregatite de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

macaroane sunca sos pesto cascaval afumat verdeata piper sare
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1549 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021218 (s)