News Flash:

Macaroane cu sunca si sos pesto

21 Februarie 2014
2088 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 gr macaroane fierte
100-200 sunca feliata
sos pesto
o cutie de rosii taiate in sos de rosii
sare
piper dupa gust
cascaval afumat razuit
verdeata pt. decor
 
Mod de preparare:

Se fierb macaroanele, si in alta tigaie se caleste sunculita intr-o lingura de ulei masline, se adauga apoi 2 linguri de sos pesto si sosul de rosii. Se fierbe putin, si se pun macaroanele deja fierte si scurse de apa lor. Deasupra se presara cascaval razuit si verdeata.

Macaroane cu sunca si sos pesto recomandate de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete macaroane macaroane sunca macaroane cascaval
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1247 viz    0 com
6893 viz    0 com
1134 viz    0 com
39872 viz    0 com
1065 viz    0 com
1542 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1689 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018222 (s)