News Flash:

Macaroane cu sunca

30 Iunie 2011
2946 Vizualizari | 0 Comentarii
Macaroane cu sunca
Ingrediente: 200 g sunca slaba 200 g macaroane 200 g branza sarata sau cascaval 50 g unt 3 oua 1 pahar suc de rosii sare 1 lingura zahar Mod de preparare: Se fierb macaroanele in apa cu sare o jumatate de ora, dupa care se clatesc cu apa rece si se lasa la scurs. Se unge o forma cu unt, se taie sunca felii subtiri si se amesteca cu macaroanele, apoi se pun impreuna in forma. Se bate spuma trei oua, se pun peste macaroane, se sareaza si se indulcesc dupa gust cu sucul de rosii. Forma va sta in cuptorul incins timp de 30 de minute. Desupra amestecului se pun bucatele mici de unt, pentru ca mancarea sa fie gustoasa si sa nu se usuce. sursa articol: http://www.retete-on-line.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste carnati susan unt rom
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

966 viz    0 com
1682 viz    0 com
1050 viz    0 com
1356 viz    0 com
1096 viz    0 com
5864 viz    0 com
3694 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1494 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013678 (s)