News Flash:

Macaroane cu salam si oregano

7 Octombrie 2011
3207 Vizualizari | 0 Comentarii
Macaroane cu salam si oregano
Ingrediente: o punga de macaroane salam 100 g branza 3 oua 2 catei usturoi 1 ceapa 2 linguri pasta de tomate oregano 100 ml ulei 2 cani de apa (400 g) pentru sos piper sare Mod de preparare: Macaroanele se fierb in apa cu sare. Ceapa se curata, se toaca marunt, se pune in tigaie cu uleiul. Se caleste putin cu usturoiul taiat marunt, se adauga pasta de tomate. Se toarna apa si se lasa sa fiarba putin. Se adauga salamul taiat cubulete, se mai lasa putin sa fiarba cam 3-4 minute. Dupa aceea se stinge focul, se adauga piperul, sarea, oregano, se bat ouale si se toarna peste sos. Se amesteca bine, se pune intr-o oala unsa cu unt si tapetata cu pesmet. Se rade branza deasupra si se da la cuptor pentru 25 de minute. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala paste ardei copti branza ardei umpluti
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1583 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018362 (s)