News Flash:

Macaroane cu ricotta

28 Decembrie 2011
1379 Vizualizari | 0 Comentarii
Macaroane cu ricotta
Ingrediente:

400 gr macaroane
200 gr ricotta
1 lingura parmezan
1 mana buna de spanac (chiar si congelat)
1 pahar smantana
25 gr unt
piper
sare

Mod de preparare:

Spanasul se spalal, se opareste si se toaca marunt. Dupa aceea se pun intr-o cratita ricotta, parmezanul, spanacul si putina sare si se amesteca bine cu o lingura de lemn. In alta tigaie se topeste untul peste care se adauga compozitia de ricotta si se dilueaza cu smintina. Se amesteca totul foarte bine pina cind va arata ca o crema. Se ia de pe foc si se tine la cald. Se pune o oala cu apa la foc. Se adauga sare si cind apa fierbe se adauga pastele care se lasa conform timpului indicat pe ambalaj. Cind sunt gata se scot si se amesteca cu compozitia de ricotta adaugind putin piper.

sursa reteta si fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

macaroane ricotta parmezan spanac smantana unt piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1054 viz    0 com
1036 viz    0 com
1005 viz    0 com
1830 viz    0 com
1207 viz    0 com
2091 viz    0 com
1994 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1436 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014445 (s)