News Flash:

Macaroane cu omleta si carne

16 Noiembrie 2011
1240 Vizualizari | 0 Comentarii
Macaroane cu omleta si carne
Ingrediente: 400 g macaroane 400 g piept de pui fiert si tocat 200 g parmezan ras 8 oua 1 ardei verde taiat cubulete 1 ceapa tocata marunt 1 morcov taiat cubulete 2 linguri patrunjel tocat 2 linguri ulei de masline Mod de preparare: Se fierb pastele in apa clocotita cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Se incinge 1 lingura de ulei intr-o tigaie la foc mediu. Se pune ceapa si morcovul la calit timp de 4 minute. Se adauga apoi ardeiul si se mai lasa 1 minut. Se transfera amestecul intr-un bol. Peste acest amestec se adauga puiul, parmezanul, patrunjel si pastele fierte. Se bat ouale si se incorporeaza in amestec. Se adauga sare dupa gust. Se incinge uleiul ramas in tigaie la foc mediu. se pune amestecul paste in tigaie, se reduce intensitatea focului si se amesteca bine. Se lasa aproximativ 10 minute pe foc si apoi se baga tigaia in cuptor si se mai lasa 5 minute pana se prinde o crusta rumenita. Se serveste imediat. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste nuci pecan sarmale placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1188 viz    0 com
1213 viz    0 com
4311 viz    0 com
1056 viz    0 com
1960 viz    0 com
2189 viz    0 com
3224 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1477 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023386 (s)