News Flash:

Macaroane cu nuci si telemea

19 Octombrie 2011
2363 Vizualizari | 0 Comentarii
Macaroane cu nuci si telemea
Ingrediente: 200 g macaroane 100 g telemea de vaca 40 g nuci 5 linguri de zahar Mod de preparare: Prima data se fierb macaroanele in apa clocotita cu sare. Apoi se strecoara si se amesteca cu branza rasa si nuca. Deasupra se pun cateva linguri de zahar. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Video


paste retete vegetariene chimen vodca rom
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1778 (s) | 34 queries | Mysql time :0.043365 (s)