News Flash:

Macaroane cu mustar si branza cheddar

27 Octombrie 2011
3529 Vizualizari | 0 Comentarii
Macaroane cu mustar si branza cheddar
Ingrediente: 450 g macaroane 1 cana branza cheddar razuita 2 linguri unt 2 linguri faina 2 cani lapte 1 lingurita mustar Mod de preparare: Cuptorul se preincalzeste la 200 de grade. Se pun la fiert 4 litri de apa cu sare. Macaroanele se fierb pana sunt gata. Pentru sos se topeste untul pe foc mic si se adauga faina. Se toarna usor laptele amestecand continuu. Se ia de pe foc si se adauga 1 lingurita de sare, mustarul si branza. Macaroanele fierte se scurg si se asaza intr-o forma unsa cu unt. Se toarna sosul peste ele si si se da forma la cuptor 20 de minute. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

paste retete vegetariene unt faina lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1560 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021909 (s)