News Flash:

Macaroane cu macrou afumat

18 Octombrie 2011
1224 Vizualizari | 0 Comentarii
Macaroane cu macrou afumat
Ingrediente: 200 g macaroane scurte 200 g fileuri de peste afumat (macrou) 1 castravete verde 2 castraveti murati 100 g maioneza 1 ceapa 1 legatura de marar piper proaspat macinat sare Mod de preparare: Macaroanele se fierb “al dente”, in apa cu sare, se strecoara si se asaza intr-o salatiera. Castravetii murati se taie in rondele subtiri (pastrandu-se saramura). Separat, se amesteca maioneza, saramura de castraveti (3-4 linguri), ceapa toccata marunt si mararul tocat. Se condimenteaza cu sare, piper si se toarna peste macaroane. Se adauga si castraveciorii murati, apoi se lasa o ora sa se patrunda. Se pun castravetele crud, curatat de coaja si taiat cubulete. In momentul servirii, se adauga fileurile de macrou afumat, taiate bucati potrivite. sursa articol: http://www.feminis.ro sursa fotografie: http://www.feminis.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste retete vegetariene sos besciamella paine uscata bolle marar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1201 viz    0 com
969 viz    0 com
1133 viz    0 com
1047 viz    0 com
1678 viz    0 com
1079 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1617 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016810 (s)