News Flash:

Macaroane cu gris

18 Iulie 2011
9677 Vizualizari | 0 Comentarii
Macaroane cu gris
Ingrediente: 1/2 pachet macaroane 2 paharele de 50 ml cu gris 2 paharele de 50 ml de apa zahar sare 50 ml ulei Mod de preparare: Se pune la fiert apa cu sare si cand clocteste se adauga macaroanele la fiert timp de 8 minute. In timpul cat fierb se pregateste grisul. Se pun 50 ml ulei la incins, se toarna peste 2 paharele de gris si se prajeste pana capata o culoare mai aurie. In acest moment se pun peste 2 paharele de 50 ml de apa si se amesteca totul bine. Se adauga si un praf bun de sare. La inceput, dupa ce se pune apa, totul se va strange la un loc, dar se continua sa se caleasca pana cand grisul se rasfira. In acest moment se adauga pastele fierte la grisul astfel obtinut. Se amesteca totul bine, se pune in farfurii si se presara zahar. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.proretete.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste retete vegetariene ciorba radauteana ulei
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1790 viz    0 com
1593 viz    0 com
1597 viz    0 com
991 viz    0 com
2782 viz    0 com
1007 viz    0 com
1353 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1414 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013711 (s)