News Flash:

Macaroane cu fasole verde si branza

24 Iunie 2011
952 Vizualizari | 0 Comentarii
Macaroane cu fasole verde
Ingrediente: 500 g fasole verde sare 400 g tortiglioni 500 g rosii 150 g sunculita afumata 2 linguri ulei 1 lingura patrunjel verde tocat 1/8 l concentrat de legume piper 200 g telemea putin sarata Mod de preparare: Se spala fasolea, se curata, se taie bucati si se fierbe circa 5 minute in apa cu sare. In aceeasi apa se fierb si pastele (conform indicatiilor de pe ambalaj). In apa in care fierb macaroanele, se introduc cateva secunde si rosiile, apoi se scot, se curata de pielita si se taie marunt. Slaninuta taiata fasii se prajeste in uleiul incins, pana ce devine crocanta, dupa care se scoate din tigaie si in locul ei se pun rosiile, patrunjelul si zeama de zarzavat. Se gusta de sare si piper si se fierb incet, aproximativ 5 minute. Se scurg bine pastele si fasolea, se amesteca cu baconul prajit si sosul de rosii. Se incorporeaza branza sfaramata sau taiata cubulete si se mai gusta o data de sare si piper. sursa articol: http://www.retetevegetariene.ro sursa fotografie: http://www.infoslabire.info
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fasole verde paste zhar vanilat parmezan ras clatita bacon
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1356 viz    0 com
1096 viz    0 com
5856 viz    0 com
3694 viz    0 com
929 viz    0 com
1243 viz    0 com
1015 viz    0 com
1288 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1591 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019345 (s)