News Flash:

Macaroane cu dovlecei si cascaval

16 Mai 2011
866 Vizualizari | 0 Comentarii
Macaroane cu dovlecei si cascaval
Ingrediente: 300 gr macaroane 500 g dovlecei 2 linguri unt (50 g) 5 catei de usturoi 200 g cascaval cateva fire de patrunjel sare Mod de preparare: Fierbeti macaroanele in apa cu un praf de sare. Scurgeti macaroanele fierte si le treceti printr-un jet de apa rece. Le puneti din nou in vasul in care au fiert si, deasupra, 25 g unt taiat in felii subtiri, apoi acoperiti vasul cu un capac. Curatati dovleceii si ii dati pe razatoarea mare si ii inabusiti in untul ramas, pana cand scade zeama pe care o lasa. Curatati si pisati usturoiul cu putina sare. Amestecati macaroanele cu dovleceii si usturoiul, iar deasupra se rade cascavalul. Serviti macaroanele calde, presarate cu verdeata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

untura ovaz cascaval
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1502 viz    0 com
1600 viz    0 com
916 viz    0 com
5392 viz    0 com
1823 viz    0 com
910 viz    0 com
883 viz    0 com
1116 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1500 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014964 (s)