News Flash:

Macaroane cu dovlecei si cascaval

16 Mai 2011
899 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (-0.0009)
USD: 4.0026 RON (-0.0492)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Macaroane cu dovlecei si cascaval
Ingrediente: 300 gr macaroane 500 g dovlecei 2 linguri unt (50 g) 5 catei de usturoi 200 g cascaval cateva fire de patrunjel sare Mod de preparare: Fierbeti macaroanele in apa cu un praf de sare. Scurgeti macaroanele fierte si le treceti printr-un jet de apa rece. Le puneti din nou in vasul in care au fiert si, deasupra, 25 g unt taiat in felii subtiri, apoi acoperiti vasul cu un capac. Curatati dovleceii si ii dati pe razatoarea mare si ii inabusiti in untul ramas, pana cand scade zeama pe care o lasa. Curatati si pisati usturoiul cu putina sare. Amestecati macaroanele cu dovleceii si usturoiul, iar deasupra se rade cascavalul. Serviti macaroanele calde, presarate cu verdeata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

untura ovaz cascaval
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1548 viz    0 com
1627 viz    0 com
929 viz    0 com
5433 viz    0 com
1851 viz    0 com
947 viz    0 com
914 viz    0 com
1240 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1779 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013917 (s)