News Flash:

Macaroane cu dovlecei si cascaval

16 Mai 2011
926 Vizualizari | 0 Comentarii
Macaroane cu dovlecei si cascaval
Ingrediente: 300 gr macaroane 500 g dovlecei 2 linguri unt (50 g) 5 catei de usturoi 200 g cascaval cateva fire de patrunjel sare Mod de preparare: Fierbeti macaroanele in apa cu un praf de sare. Scurgeti macaroanele fierte si le treceti printr-un jet de apa rece. Le puneti din nou in vasul in care au fiert si, deasupra, 25 g unt taiat in felii subtiri, apoi acoperiti vasul cu un capac. Curatati dovleceii si ii dati pe razatoarea mare si ii inabusiti in untul ramas, pana cand scade zeama pe care o lasa. Curatati si pisati usturoiul cu putina sare. Amestecati macaroanele cu dovleceii si usturoiul, iar deasupra se rade cascavalul. Serviti macaroanele calde, presarate cu verdeata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura ovaz cascaval
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1575 viz    0 com
1646 viz    0 com
952 viz    0 com
5473 viz    0 com
1879 viz    0 com
973 viz    0 com
955 viz    0 com
1308 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1529 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013920 (s)