News Flash:

Macaroane cu dovlecei

17 Martie 2014
1155 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 gr de macaroane
50 gr de ulei de masline
o ceapa mica
frunze de patrunjel tocat
sofran

2-3 dovlecei
sare
piper

Mod de preparare:

Dovleceii se spala, se curata de coaja si se taie rondele. Ceapa se toaca marunt. Intr-o tigaie cu putin ulei se prajeste putin ceapa. Se adauga dovelceii rondele, sofran, sare si piper. Intre timp se fierb si macaroanele. Cand sunt fierte se scurg de apa, se adauga in tigaie si se amesteca. Se amesteca apoi cu restul de ulei de masline si se presara deasupra patrunjelul tocat.
Se poate servi cu sos de rosii.

sursa: retete-vegetariene
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete paste macaroane dovlecei retete macaroane retete dovlecei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1539 viz    0 com
1287 viz    0 com
1544 viz    0 com
2051 viz    0 com
1286 viz    0 com
877 viz    0 com
1461 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1787 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022977 (s)