News Flash:

Macaroane cu dovlecei

17 Martie 2014
1209 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 gr de macaroane
50 gr de ulei de masline
o ceapa mica
frunze de patrunjel tocat
sofran

2-3 dovlecei
sare
piper

Mod de preparare:

Dovleceii se spala, se curata de coaja si se taie rondele. Ceapa se toaca marunt. Intr-o tigaie cu putin ulei se prajeste putin ceapa. Se adauga dovelceii rondele, sofran, sare si piper. Intre timp se fierb si macaroanele. Cand sunt fierte se scurg de apa, se adauga in tigaie si se amesteca. Se amesteca apoi cu restul de ulei de masline si se presara deasupra patrunjelul tocat.
Se poate servi cu sos de rosii.

sursa: retete-vegetariene
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete paste macaroane dovlecei retete macaroane retete dovlecei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1581 viz    0 com
1323 viz    0 com
1601 viz    0 com
2089 viz    0 com
1314 viz    0 com
904 viz    0 com
1520 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1598 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016695 (s)