News Flash:

Macaroane cu ciuperci si sunca

12 Octombrie 2011
1137 Vizualizari | 0 Comentarii
Macaroane cu ciuperci si sunca
Ingrediente: o punga de macaroane 200 g sunca 200 g ciuperci 100g cascaval 3 oua unt sau ulei cat o nuca ketchup Mod de preparare: Se pun macaroanele la fiert, dupa care se scot, se spala la jet de apa rece si se lasa la strecuret. Intre timp se taie sunca marunt si se pune la prajit dupa care se scoate pe o farfurie. Se spala ciupercile se taie marunt, cascavalul se da prin razatoare. Dupa ce am terminat toate acestea de facut se iau macaroanele se pun intr-o tava unsa cu unt sau ulei si se adauga toate ingredientele se da la cuptor 5 min. Se scoate tava se adauga oul batut si se mai da la cuptor pana se face oul. Se serveste rece cu kechup deasupra. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste carnati ciuperci cascaval ketchup
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1737 (s) | 37 queries | Mysql time :0.030139 (s)