News Flash:

Macaroane cu ceapa si branza de oi

6 Mai 2011
1212 Vizualizari | 0 Comentarii
Macaroane cu ceapa si branza de oi
Ingrediente: 300 g macaroane o lingura ulei 1 ceapa ulei (pentru calit ceapa) 3 linguri branza de oi piper, sare Mod de preparare: Cand clocoteste apa cu sarea si uleiul, adaug macaroanle. Las sa fiarba dupa prescriptiile de pe ambalaj, strecor, clatesc la jet de apa, las sa se scurga. Incorporez cu ceapa rumenita, untul si branza de oi. Condimentez, servesc pana sa se raceasca.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura mazare sofran
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1053 viz    0 com
3810 viz    0 com
1097 viz    0 com
1166 viz    0 com
2438 viz    0 com
2171 viz    0 com
3133 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1612 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017570 (s)