News Flash:

Macaroane cu ceapa si branza de oi

6 Mai 2011
1148 Vizualizari | 0 Comentarii
Macaroane cu ceapa si branza de oi
Ingrediente: 300 g macaroane o lingura ulei 1 ceapa ulei (pentru calit ceapa) 3 linguri branza de oi piper, sare Mod de preparare: Cand clocoteste apa cu sarea si uleiul, adaug macaroanle. Las sa fiarba dupa prescriptiile de pe ambalaj, strecor, clatesc la jet de apa, las sa se scurga. Incorporez cu ceapa rumenita, untul si branza de oi. Condimentez, servesc pana sa se raceasca.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura mazare sofran
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1029 viz    0 com
3759 viz    0 com
1066 viz    0 com
1131 viz    0 com
2408 viz    0 com
2132 viz    0 com
3099 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1460 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013662 (s)