News Flash:

Macaroane cu ceapa si branza de oi

6 Mai 2011
1090 Vizualizari | 0 Comentarii
Macaroane cu ceapa si branza de oi
Ingrediente: 300 g macaroane o lingura ulei 1 ceapa ulei (pentru calit ceapa) 3 linguri branza de oi piper, sare Mod de preparare: Cand clocoteste apa cu sarea si uleiul, adaug macaroanle. Las sa fiarba dupa prescriptiile de pe ambalaj, strecor, clatesc la jet de apa, las sa se scurga. Incorporez cu ceapa rumenita, untul si branza de oi. Condimentez, servesc pana sa se raceasca.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

untura mazare sofran
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

999 viz    0 com
3704 viz    0 com
1030 viz    0 com
1088 viz    0 com
2368 viz    0 com
2074 viz    0 com
3060 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1324 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019254 (s)