News Flash:

Macaroane cu cartofi

30 Iunie 2011
1326 Vizualizari | 0 Comentarii
Macaroane cu cartofi
Ingrediente: 500 g cartofi 250 g macaroane 1 lingura unt cascaval ras sau branza de burduf 1 cana bulion de rosii Mod de preparare: Se spala cartofii, se pun la fiert in coaja, apoi se curata si se taie felii. Se fierb separat, in apa cu sare macaroanele, conform instructiunilor de pe plic, se scurg si apoi se clatesc. Se amesteca apoi totul cu unt si cu branza sarata din abundenta. Se pregateste un vas termorezistent, se unge cu unt, se asaza un strat de felii de cartofi, cateva bucatele de unt, putin cascaval ras, apoi un strat de macaroane urmat de alt strat de cartofi si putin unt. Se incheie printr-un strat generos de cascaval. Se toarna deasupra sosul de rosii si se da vasul la cuptor pentru a se coace timp de 15-20 de minute. Se serveste mancarea cat este inca calda, iar cascavalul se intinde. sursa articol: http://www.retete-on-line.ro sursa fotografie: http://wonderfulcuisine.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

retete vegetariene cartofi bureti sos ragu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1936 viz    0 com
1018 viz    0 com
949 viz    0 com
1155 viz    0 com
1872 viz    0 com
1323 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1525 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018691 (s)