News Flash:

Macaroane cu carne si smantana

18 Aprilie 2012
2623 Vizualizari | 0 Comentarii
Macaroane cu carne si smantana
Ingrediente:

2 cani cu macaroane
500 g carne de curcan fiarta si maruntita
500 ml supa de pui
50 g unt
40 g faina
150 g smantana
2 linguri patrunjel tocat
1 ceasca mazare congelata
150 g branza rasa

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 180 grade. Ungem un vas de iena. Fierbem macaroanele in apa clocotita cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp, topim untul intr-o craticioara la foc mediu. Adaugam faina si amestecam timp de un minut. Treptat adaugam smantana si supa si lasam sa dea in clocot. Adaugam apoi carnea de curcan, mazarea, patrunjelul si jumatate din cantitatea de branza. Indepartam de pe foc si adaugam macaroanele. Punem amestecul intr-un vas de iena. Presaram branza ramasa pe deasupra si bagam la cuptor timp de 25 de minute.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

macaroane unt faina smantana patrunjel mazare branza craticioara cuptor
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1614 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020876 (s)