News Flash:

Macaroane cu carne si ceapa

14 Iulie 2011
2434 Vizualizari | 0 Comentarii
Macaroane cu carne si ceapa
Ingrediente: 250 gr macaroane 300 gr carne macra 2 cepe 3 linguri untura sare piper Mod de preparare: Se fierb macaroanele in 3 litri apa sarata, se scurg si se spala. Se prajeste ceapa taiata foarte marunt cu doua linguri de untura. Cand incepe sa se ingalbeneasca, se adauga carnea fiarta si tocata, sarea, piperul si se lasa sa se prajeasca putin. Se pune intr-o cratita o lingura de untura sa se incinga, se pun macaroanele scurse bine de apa si carnea tocata si prajita, se amesteca si se da la cuptor pentru cateva minute. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.retete-online.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4626 viz    0 com
1025 viz    0 com
1026 viz    0 com
1042 viz    0 com
1169 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1340 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013038 (s)