News Flash:

Macaroane cu carne si ceapa

14 Iulie 2011
2328 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6695 RON (+0.0035)
USD: 4.0518 RON (+0.0170)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Macaroane cu carne si ceapa
Ingrediente: 250 gr macaroane 300 gr carne macra 2 cepe 3 linguri untura sare piper Mod de preparare: Se fierb macaroanele in 3 litri apa sarata, se scurg si se spala. Se prajeste ceapa taiata foarte marunt cu doua linguri de untura. Cand incepe sa se ingalbeneasca, se adauga carnea fiarta si tocata, sarea, piperul si se lasa sa se prajeasca putin. Se pune intr-o cratita o lingura de untura sa se incinga, se pun macaroanele scurse bine de apa si carnea tocata si prajita, se amesteca si se da la cuptor pentru cateva minute. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.retete-online.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

paste ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4471 viz    0 com
970 viz    0 com
977 viz    0 com
980 viz    0 com
1108 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1873 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014923 (s)