News Flash:

Macaroane cu carne si branza la cuptor

7 Noiembrie 2011
4512 Vizualizari | 0 Comentarii
Macaroane cu carne si branza la cuptor
Ingrediente: 300 g macaroane 200 g carne de pui 100 g branza rasa 25 g parmezan ras 200 ml smantana 250 lapte degresat 1 praf nucsoara sare Mod de preparare: se incalzeste cuptorul la 200 grade. Se pun macaroanele la fiert in apa cu sare. Se prepara puiul pe ambele parti intr-o tigaie de teflon si se scoate pe o farfurie. In tigaie se pune smantana si se da in fiert. Cu o spatula de lemn se amesteca smantana. Se adauga laptele, nucsoara si sarea. Se taie puiul cubulete. Se scurg macaroanele, se pun in tigaie, se adauga puiul, branza rasa si se amesteca bine.  Intr-un vas termorezistent uns se pune puiul si sosul. Se presara parmezan pe deasupra si se baga la cuptor 30 minute. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste sarmale branza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1506 viz    0 com
6868 viz    0 com
1045 viz    0 com
1323 viz    0 com
1146 viz    0 com
4050 viz    0 com
2766 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1558 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016566 (s)