News Flash:

Macaroane cu carne la cuptor

13 Iulie 2011
4528 Vizualizari | 0 Comentarii
Macaroane cu carne la cuptor
Ingrediente: 400 g macaroane 200 ml smantana 100 cascaval ras 40 g carne slaba 1 ceapa 1 lingura pasta de rosii ulei sare piper Mod de preparare: Se curata, se spala si se taie marunt ceapa, care se caleste in putin ulei. Se pregateste carnea, condimentand-o si apoi calind-o alaturi de ceapa. Se lasa sa se raceasca tot amestecul si apoi se trece prin masina de tocat. Se poate folosi si carne gata tocata. Se amesteca cu pasta de rosii si se lasa deoparte. Macaroanele se fierb in apa cu putina sare si un strop de ulei. Se scot, se strecoara, se clatesc si apoi se asaza intr-un vas de Jena in straturi succesive cu amestecul de carne. Se stropeste totul cu smantana si se da la cuptorul incins timp de aproximativ 20 minute. Se servesc fierbinti, cu cascaval ras care se va topi deasupra. sursa articol: http://www.retete-online.ro sursa fotografie: http://www.shawcute.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste smantana cascaval sos worcestershire
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

986 viz    0 com
1002 viz    0 com
1014 viz    0 com
1130 viz    0 com
1363 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1590 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012843 (s)