News Flash:

Macaroane cu carne de vitel la cuptor

12 Octombrie 2011
2296 Vizualizari | 0 Comentarii
Macaroane cu carne de vitel la cuptor
Ingrediente: 500 gr macaroane groase 200 gr carne slaba de vitel 200 gr cascaval 1 ceapa rosie, mare 250 ml smantana grasa 1 lingura pasta de tomate sau rosii in bulion ulei de masline piper sare Mod de preparare: Ceapa se curata, se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei de masline, pana devine aurie. Carnea de vitel se taie in bucatele mici si apoi se adauga la ceapa calita, amestecand bine. Dupa 5 minute de prajit se adauga pasta de tomate sau rosiile in bulion si se potriveste de sare si piper. Separat se fierb macaroanele in apa cu sare si un strop de ulei, se scurg si se trec rapid printr-un jet de apa rece. Intr-un vas termorezistent se aseaza succesiv straturi de macaroane, amestec de carne cu ceapa si smantana, apoi peste tot se rade un strat de cascaval. Se da vasul la cuptor 10 minute, pana ce cascavalul se va topi peste preparat. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://gastronomie.ele.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste cascaval smantana ardei umpluti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1845 (s) | 36 queries | Mysql time :0.025447 (s)