News Flash:

Macaroane cu carne

17 August 2011
2190 Vizualizari | 0 Comentarii
Macaroane cu carne
Ingrediente: 75 g macaroane 75 g carne fiarta 10 ml ulei sare 2 linguri suc de rosii Mod de preparare: Intai se fierb macaroanele, conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata, se pun intr-un bol si se amesteca cu carnea tocata, uleiul si sucul de rosii. sursa articol: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste carne ulei sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1472 viz    0 com
1054 viz    0 com
1336 viz    0 com
1153 viz    0 com
1123 viz    0 com
1206 viz    0 com
1722 viz    0 com
2064 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1513 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012668 (s)