News Flash:

Macaroane cu broccoli la cuptor

18 Octombrie 2011
1970 Vizualizari | 0 Comentarii
Macaroane cu broccoli la cuptor
Ingrediente: 350 g macaroane 300 g broccoli (buchetele) 25 g parmezan dat prin razatoare 70 g branza rasa 300 g boabe de porumb (din conserva) 1 praz taiat rondele subtirele 20 g margarina 2 linguri faina 500 ml lapte Mod de preparare: Mai intai se incalezste cuptorul la 180 grade. Macaroanele se fierb in apa cu sare. Se adauga broccoli si se mai lasa 2 minte. Se scurg pastele si broccoli intr-o strecuratoare. Intre timp se incinge ulei intr-o oala si se pune prazul la calit 5 minute. Se adauga margarina si se amesteca pana se topeste. Se adauga apoi faina in ploaie si laptele. Se amesteca pana se obtine o pasta cremoasa si se da in fiert. Se opreste focul se se incorporeaza branza si porumbul, apoi se amesteca cu pastele. Se unge un vas de iena si se pun pastele in vas. Se presara parmezan pe deasupra si se baga la cuptor 15 minute. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste retete vegetariene serbet sarmale branza sarata lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1252 viz    0 com
1279 viz    0 com
1008 viz    0 com
1158 viz    0 com
1067 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1348 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016205 (s)