News Flash:

Macaroane cu branza si sunca

20 Octombrie 2011
1564 Vizualizari | 0 Comentarii
Macaroane cu branza si sunca
Ingrediente: 400 g macaroane 150 g sunca 200 g branza sarata 1 ou marar verde tocat ulei Mod de preparare: Se fierb macaroanele in apa cu sare, conform instructiunilor de pe punga. Intre timp se taie sunculita, se prajeste si apoi se sparge peste ea oul, se amesteca bine pina se intareste oul. Mararul se toaca marunt. Dupa ce au fiert macaroanele, se dau sub un jet de apa rece, apoi se strecoara bine. Se rastoarna peste macaroane sunca cu oul, branza rasa si mararul tocat. Se amesteca bine toate ingredientele si daca este cazul, se mai adauga sare. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste carnati susan oua
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1029 viz    0 com
1404 viz    0 com
1473 viz    0 com
1543 viz    0 com
1100 viz    0 com
3683 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1670 (s) | 35 queries | Mysql time :0.022905 (s)