News Flash:

Macaroane cu branza si lapte

20 Octombrie 2011
5855 Vizualizari | 0 Comentarii
Macaroane cu branza si lapte
Ingrediente: 400 g macaroane 1 cana branza telemea rasa 1 ceasca parmezan ras 50 g unt 3 linguri faina 2 cesti lapte ½ cub concentrat de pui Mod de preparare: Intr-un vas cu apa fiarta se pun pastele si se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Intr-o tigaie se topeste untul si se adauga faina amestecand continuu. Se adauga si laptele peste faina si se amesteca pana se obtine un sos fin. Se amesteca in sos branza, parmezanul si cubul concentrat. Se lasa pe foc pana se topeste branza dupa care se adauga pastele si se amesteca bine. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Video


paste sarmale lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4408 viz    0 com
3902 viz    0 com
927 viz    0 com
2114 viz    0 com
2364 viz    0 com
2765 viz    0 com
1353 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1690 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022599 (s)