News Flash:

Macaroane cu branza si cascaval

10 Septembrie 2013
2257 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 felii de paine (fara coaja, taiate in cubulete mici)
8 linguri de unt nesarat
1. 375 l lapte
1/2 cana de faina alba
2 linguri de sare kosher
1/4 lingurita nucsoara proaspat macinata
1/4 lingurita piper macinat
1/4 lingurita piper cayenne
500 g de cascaval ras
225 g branza Gruyere rasa
115 g branza Pecorino Romano rasa
450 g macaroane

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 375 de grade. Topeste 2 linguri de unt intr-o cratita si toarna-l apoi peste paine, amestecandu-le usor.
Pune laptele intr-o oala, pe foc, iar intr-o tigaie separata, topeste restul de unt. Adauga faina in untul topit si amesteca bine un minut. Toarna laptele incins in amestecul de unt si faina, amestecand continuu, pe foc, pana se ingroasa. Opreste focul, adauga nucsoara, piperul negru, cayenne si 3/4 din fiecare tip de branza si amesteca bine.

Fierbe macaroanele al dente, intr-o oala cu apa si sare si scurge-le, apoi, intr-o strecuratoare.. Amesteca-le cu sosul de branza, toarna-le in vasul de iena si presara pe deasupra restul de branza si pesmetul format din paine. Baga-le la cuptor, 30 de minute.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paine unt nesarat faina alba sare kosher cascaval ras branza gruyere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1654 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020967 (s)