News Flash:

Macaroane cu branza la cuptor

2 August 2012
7855 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 gr macaroane
3-4 oua
250 gr branza sarata (sau branza de vaci dulce)
5 linguri de smantana sau iaurt
unt
sare


Mod de preparare:


Pastele se fierb, se strecoara si se trec printr-un jet de apa rece. Se bat ouale, iar apoi se pun in castron branza faramitata, pastele si smantana. Compozitia se asaza intr-un vas uns cu putin unt si se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade in jur de 40 de minute. Sunt gata in momentul in care prind o culoare rumenie.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

macaroane oua branza sarata smantana iaurt untsare castron vas
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2903 viz    0 com
2233 viz    1 com
6770 viz    1 com
3937 viz    0 com
2169 viz    0 com
8884 viz    0 com
1824 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1575 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014953 (s)