News Flash:

Macaroane cu branza la cuptor

30 Ianuarie 2015
5423 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

450 ml lapte
2 linguri unt
2 linguri faina alba
1/2 lingurita sare
1/4 lingurita piper negru
cca 300 gr branza cheddar
cca 450 gr macaroane gatite sau orice alt tip de paste

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Incalzeste laptele 1 minut si jumatate la temperatura mare. Topeste untul la foc moderat, apoi amesteca-l cu faina. Tine asa pe foc in jur de 1 minut, timp in care amesteci in mod constant. Treptat adauga laptele cald. Dupa vreo 5 minute (amesteca mereu), sosul s-a ingrosat. Atunci pune sarea, pipetul, jumatate din cantitatea de branza si pastele. Omogenizeaza. Greseaza o tava, pune compozitia in ea, acopera cu restul de branza si baga in cuptor pentru 20 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete macaroane macaroane branza macaroane cuptor paste branza
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1571 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017811 (s)